Cutii pentru Cadouri Unice

      Niciun comentariu la Cutii pentru Cadouri Unice

Face superba caută cutii decorative poate fi realizat pe cont propriu, adăugând un joben cutie de cadou unic ca tesatura flori. Puteţi alege, de asemenea, pentru a alege cutii pre-a făcut, care pot veni în diferite dimensiuni şi forme. Alte opţiuni disponibile includ acoperite cu tesatura şi cutii decorative din lemn, care va face mare cadouri pentru a oferi oameni buni importante existenta ta. Desigur, veţi avea unele distractiv, mai ales dacă utilizaţi acest pentru a menţine frumoasa produse să ofere pe evenimente speciale.

1. adăugarea de dantele şi panglici şi dantele

Crea o impresie bună, ori de câte ori când înfăşuraţi prezintă. Trebuie să adăugaţi apoi dram de creativitate pentru a face într-adevăr să arate bine. În primul rând va trebui să ia preţurile. Atunci când nu poate fi eliminat costul autocolant, obţine un pix negru şi marca costul.

cutie-cadou

Locul darul tău în interiorul o casetă pe care aţi selectat dacă nu include unul. Aţi putea alege orice cutie decorativ care se potriveste de alegerea ta. Adauga biţi de bandă pentru a se evita la venire afară. Obţine o hârtie de ambalaj cu design frumos pune darul acolo și se măsoară doar hârtie cât de mult acest cadou va fi nevoie. Ori hârtie atunci când este necesar pentru a împacheta cadouri. Adauga creativ dantele si panglici si dantele. Adăugând o carte şi banda-l o bună inchi la un colţ din acest domeniu.

2. pliabile cutii

Uita-te pentru caseta de modele prin intermediul site-uri web. Salvaţi aceste imagini pentru computer şi glisaţi-l în Illustrator. Modifica cât de mare această zonă model de zoom în timp ce utilizaţi Vezi utilizarea plugin-ul Illustrator. Au acest model printate utilizând hârtie greu şi colorat materiale. Tăiate şi ori modelul urma unei linii punctate. Poate doriţi să lipici flaps. Odată terminat, umple acest domeniu împreună cu darul tau. Decora esențiale pentru a se potrivi tema partid.

3. minunat topuri de flori de tesatura

Aţi putea dori să utilizaţi tesatura flori pentru a lumina ta cutii de cadouri. Acestea ar putea fi cumparat ieftin la magazine selectate. Sau aţi putea dori să facă tesatura flori folosind tesatura flori lecţii furnizate de cuplu de site-uri web.

Cu toate acestea, trebuie să selectaţi un element cadou pentru a oferi persoanelor speciale pentru evenimente speciale. De asemenea, înfăşuraţi cadou în interiorul un înveliş de cadou superb proiectat. Decide pentru a adăuga dantele şi panglici chiar lângă o alta aproximativ 2″ din colțul din caseta. Dantele şi panglici ar trebui să aibă culori faţă de flori de tesatura contrastante. Lipici floare la mijlocul de şireturi şi panglici şi pune o pereche de carte de centimetri sub floare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *